Hoi! leuk dat je op mijn blog komt kijken.
Ik hoop dat je mijn kaartjes leuk vind. Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat! Als je op een foto klikt dan word hij groter, dan kan je hem beter zien.

Xx. Jacky

zaterdag 28 augustus 2010

heel veel nieuwe dingen!

hoi!
een poos geleden ben ik met mijn moeder bij de scrapbeurs in zwolle geweest. Ze ging chantal helpen van scrapfever en ik ging lekker mee. daar hebben we natuurlijk nieuwe dingetjes
gekocht, maar ik heb ook 2 workshops gedaan.

eentje daarvan was stempelen op vilt. ik wist niet eens dat dat kon!
ik kreeg stukjes vilt, een stempeltje, papier, en ik kon beginnen. erg makkelijk om te
doen en toevallig heb ik zelf ook nog vilt, dus ik kan het nog eens doen.
dit is het resultaat:                
               het leuke is dat het een soort 3-D is, maar dan met vilt.
de andere workshop was Deco patch. ik mocht van papier maché een figuur (kat, hond, boom, echt van alles) uitzoeken, en daarna kreeg ik een kwast, een bakje lijm en op tafel stonden bakjes met leuk gekleurde papier snippers. ik vond de boom wel leuk, want daar kan ik bv. armbandjes of ringen aan hangen! het is een heel gepriegel om te doen, en je vingers zitten vol lijm, maar het is wel super leuk!
dit is mijn boompje:intussen heb ik ook al weer 2 andere kaarten gemaakt. Deze voor de birthday van mijn vriendin:


and this one voor, eigenlijk nog niemand, maar ik denk dat ik hem bewaar voor mijn opa's verjaardag, want hij is zeeman geweest en zal dit dus vast wel leuk vinden!

dit waren dan weer even mijn kaartjes, ik hoop dat jullie ze leuk vinden!

Groetjes, Jacky

3 opmerkingen:

 1. wat een supermooie dingen heb je gemaakt! Vooral je zeemanskaart vind ik erg mooi en leuk bedacht. En het boompje is zo leuk en lekker vrolijk. Het bloemenkaartje weer totaal anders lekker vintage en de kikkerkaart te leuk om weg te sturen! Ik ben benieuwd naar je volgende viltproject.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dat weer superleuk gedaan Jacky, ik vind je boompje schattig. Sarah heeft ook geprobeerd om deze workshop te doen maar het was er te druk. wij hebben dus maar een pakketje mee naar huis genomen en gaan thuis aan de slag. De boom lag er niet bij maar Sarah heeft een poesje. Je kaartjes zijn echt geweldig mooi vooral die maritieme zeemanskaart. Super!!!!!
  en je kikkerkaart, ik wist het ook niet maar ga het zeker proberen. Leuk!!!!

  Groetjes Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. superleuke kaartjes en je boompje vind ik helemaal gaaf!!!!

  BeantwoordenVerwijderen